SANT JULIÀ DE LÒRIA

La Fira del vehicle d’ocasió suma 15 vendes més els dies

La compravenda s’arrodoneix amb 65 automòbils, xifra que fa augmentar un 30% el total de cinquanta amb què es va tancar la mostra

Una imatge dels vehicles exposats en l’edició d’aquest any.

Una imatge dels vehicles exposats en l’edició d’aquest any.Agències

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Les bones sensacions que es van desprendre de la sisena edició de la Fira del vehicle d’ocasió que es va celebrar a Sant Julià de Lòria el cap de setmana del 16 i el 17 de juny s’han estès durant els dies posteriors a l’esdeveniment i es ratifiquen en les dades que el comú ha facilitat pel que fa a les noves vendes que s’afegeixen a les ja produïdes en el si de la fira laurediana –que, segons fonts del comú, s’arrodoneixen en una quinzena de vendes més. Fa un parell de setmanes, la mostra va abaixar la persiana amb mig centenar de vehicles venuts i amb diverses operacions pendents de concretar. Un fet que sol ser habitual atès que de vegades els dubtes envaeixen el potencial client o qüestions com el finançament necessiten temps per ser tractades i consensuades entre les parts negociadores. Per aquest motiu, les vendes van quedar en suspens un cop acabada la fira, tot i que es van mantenir contactes.

“Amb aquestes xifres només podem reiterar l’èxit d’aquesta edició de la fira”

“[La fira] No tan sols permet moure el vehicle, sinó també el comerç i els restauradors”Judith López, Consellera de Turisme

En aquest sentit, el departament de Reactivació Econòmica del comú liderat per Cerni Cairat va fer el seguiment entre els diferents concessionaris presents que exposaven els seus automòbils a la mostra i la percepció dels venedors va demostrar la bona sintonia amb els compradors fora del recinte. Els mateixos concessionaris van informar el comú que, en els dies posteriors, han tancat una quinzena d’operacions, fet que suposa un augment del 30% respecte del total que es van tancar setmanes enrere i que cal sumar a les que es van consumar durant la fira. Per tant, el total de vehicles venuts ascendeix fins als 65, la qual cosa suposa que una mica menys d’un de cada quatre dels que estaven exposats ha acabat adquirit pels compradors, ja que el volum total que es podia contemplar al recinte firal era de 250 unitats entre turismes, motocicletes i caravanes –100 més en comparació amb l’edició passada. Una xifra que és força positiva en un moment en què el sector de l’automòbil no passa pel millor moment, així ho van posar en relleu des del comú lauredià. “Amb aquestes xifres només podem reiterar l’èxit d’aquesta edició de la fira”, va comentar satisfeta la consellera de Turisme laurediana, Judith López, que va tirar d’hemeroteca i va recordar que el dia de la cloenda de la mostra, quan es va fer balanç, “ja vam anticipar que hi ha compradors que es dediquen a veure vehicles durant el cap de setmana i s’ho repensen els dies posteriors, i això ha propiciat aquestes vendes addicionals”.

La consellera va assegurar que el comú continuarà apostant per aquesta fira perquè “no tan sols permet moure el sector del vehicle, sinó sobretot donar vida al nostre comerç i els nostres restauradors”. De fet, López va afegir que “hem rebut un bon retorn per part del sector dels restauradors i el comerç de com els havia anat aquell cap de setmana, que és també el nostre objectiu, que vingui gent al poble”. Setmanes enrere, durant la fira, la consellera es va congratular de l’augment del moviment a la zona d’oci tot, gràcies, en part, a la fila de cotxes situats al nou vial, que va ser determinant perquè molts conductors baixessin a la zona de la Borda Huguet.

tracking