Cultura

La Serenalla Market de la Massana ha obert les seves portes aquesta tarda

El festival d'estiu acabarà diumenge 

Inauguració de La Serenalla Market al Prat Gran

Inauguració de La Serenalla Market al Prat GranEduard Comellas

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La sisena edició de la Serenalla Market ha arrencat aquesta tarda a la Massana. La Cònsol massanenca i el Cap de Govern, Xavier Espot, han estat els encarregats d’hissar la bandera de la Serenalla “que presidirà el Prat Gran durant quatre dies per indicar que estem en un espai de benestar, gastronomia, concerts i molta diversió.”, ha explicat Sansa davant el públic que ha assistit a l’acte inaugural.

El festival d’estiu de la Massana dona el tret de sortida a quatre dies de música, performances, sessions de ioga i benestar, compres, gastronomia i diversió. La temàtica d’aquest any és el joc, que estarà present tant a la decoració de l’espai com a les activitats. A més, hi haurà jocs perquè els assistents puguin jugar lliurament durant les seves estades.

La Serenalla és un esdeveniment multidisciplinar que combina benestar, gastronomia i sostenibilitat, que tindrà lloc al parc del Prat Gran del 4 al 7 de juliol, on hi haurà una seixantena d’estands, entre operadors de producte artesanal i vintage, gastronomia, pèrgoles i foodtrucks. Aquest any la Serenalla proposa viure experiències, des de banys de bosc a sessions de ioga, ecstatic dance o un taller creatiu en el qual els infants experimentaran amb textures amb els ulls tancats.

Cada vespre hi ha propostes diferents: dijous, projecció del musical “The Greatest Showman”; divendres, projecció del concert Coldplay Live 2012; dissabte, festa Studi 54 amb Dj Lisa Rose; i diumenge, gran festa de tancament amb Miqui Puig. Durant els quatre dies, també es compartiran diversos temes d’interès a l’Àgora, amb xerrades i debats però també amb tallers com el que es farà aquesta tarda durant la sessió inaugural sobre com estalviar energia, amb la col·laboració de Feda.

tracking