CULTURA

Andorra la Vella recupera els 'Dijousderock'

L'esdeveniment té la voluntat de ser un aparador de la panorama musical actual andorrà

El comú d’Andorra la Vella.

El comú d’Andorra la Vella.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Andorra la Vella ha anunciat la recuperació del cicle de música moderna 'Dijousderock'. L'esdeveniment té la voluntat de ser un aparador de la panorama musical actual andorrà, així com promoure el talent nacional. Les persones podran gaudir dels diferents concerts durant els dijous de setembre (12, 19 i 26) a partir de les 20.30 hores a la glorieta de la plaça del Poble.

Cal destacar que aquest cicle es va crear l'any 2000 durant els mesos de juliol i agost, amb l'objectiu de promoure la música jove proporcionant un espai d'actuació als grups del país. Des de la seva creació fins a la seva darrera edició, l'any 2015, va acollir un total de 121 concerts.

Els grups interessats a participar-hi han de ser d'Andorra i han de disposar d'un repertori mínim de 50 minuts. A més, hauran de presentar una maqueta o fonograma en format àudio o vídeo i un dossier artístic amb la informació dels membres, la persona de contacte, la biografia del grup, el rider tècnic i fotografies. Els grups interessats ja poden presentar les seves sol·licituds, la maqueta o vídeo i la documentació requerida de manera presencial al Centre Cultural la Llacuna o per correu electrònic a cultura@comuandorra.ad. El termini finalitza el 19 de juliol a les 15.30 hores.

tracking