ESCALDES-ENGORDANY

6.000 espectadors al Festival de Jazz

El certamen, que enguany ha arribat a la quarantena edició, ha tingut un 85% de mitjana d’assistència als concerts de pagament

Carme Canela i l’ONCA, ahir.

Carme Canela i l’ONCA, ahir.COMÚ D’ESCALDES-ENGORDANY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, va fer ahir una valoració positiva de la 40a edició del Festival internacional de jazz Andorra en el marc de l’última jornada del certamen, que enguany ha reunit un total de 6.000 espectadors, uns 500 més que l’edició anterior. “Hem tingut un 85% de mitjana d’assistència als concerts de pagament i molta participació en el jazz de carrer”, va celebrar. “Realment aquesta tercera edició ha estat un èxit i el bon temps ens ha acompanyat. Podem dir que estem molt satisfets de com ha anat tot”, va afegir Gili.

“Aquesta edició ha estat un èxit. Podem dir que estem molt satisfets de com ha anat tot”
Rosa Gili, Cònsol major d’Escaldes
 

La cònsol major també va destacar l’èxit de recuperar la iniciativa Establiment amic, la novetat d’enguany, que ha comptat amb l’adhesió d’una seixantena d’hotels i comerços. “És una iniciativa que acompanya molts dels esdeveniments que organitzem”, va apuntar Gili. De fet, tal com es va anunciar aquest maig, es tracta d’una col·laboració que busca potenciar l’oferta cultural i turística de la parròquia durant el festival, amb l’objectiu que els establiments participants es beneficiïn d’una major visibilitat mentre que el comú reforça el seu teixit comercial.

Carme Canela i l’ONCA van tancar ahir el Festival de jazz.

Carme Canela i l’ONCA van tancar ahir el Festival de jazz.COMÚ D’ESCALDES-ENGORDANY

“L’‘Establiment amic’ és una iniciativa que acompanya molts dels esdeveniments”
Rosa Gili, Cònsol major d'Escaldes

La tercera edició del festival, que ha comptat amb artistes tan destacats en el món del jazz com Richard Galliano, Kyle Eastwood, Toquinho o Andrea Motis, va cloure ahir a la nit amb l’actuació gratuïta Cravo e Canela de la vocalista barcelonina Carme Canela, que va oferir un concert a la sala del Prat del Roure amb l’acompanyament de l’ONCA.

De tot el festival, el concert de Toquinho & Camila Faustino ha estat el més concorregut, amb més de 600 persones.

tracking