ESCALDES-ENGORDANY

El comú dona 23 ajuts socials en el primer semestre de l’any

Totes les prestacions sumen un import al voltant dels 6.000 euros

Edifici del comú d’Escaldes-Engordany.

Edifici del comú d’Escaldes-Engordany.Agències

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El departament d’acció social del comú d’Escaldes-Engordany va aprovar i tramitar fins a vint-i-tres prestacions socials des de principi d’any. La majoria de les ajudes atorgades durant aquest primer semestre de l’any han estat per a l’Escaldes-Estiu (11) i activitats esportives (7). No obstant això, també s’han cobert ajudes relacionades amb l’alimentació (1), escola bressol (1), farmàcia (1), foc i lloc (1) i prestació d’emergència (1).

Aquestes vint-i-tres prestacions socials han suposat un import de 5.889 euros i s’han repartit entre Escaldes-Estiu, amb 3.867 euros; activitats esportives, 580,50 euros; alimentació, 300 euros; escola bressol, 696 euros; farmàcia, 38,22 euros; foc i lloc, 64,35 euros; i prestació d’emergència, 343,40 euros.

Cal afegir que les prestacions i ajudes socials que valora i tramita acció social, departament creat durant el mandat anterior, estan adreçades a les persones en situació de necessitat social. Aquestes faciliten l’accés a serveis i equipaments que depenen del comú, amb qui tenen un conveni o que són prestadors de servei, de forma coordinada amb el Govern per evitar duplicitats. En aquest sentit, el departament ha creat diferents programes per donar cobertura a tots els col·lectius, a més del servei d’informació, orientació i assessorament i la col·laboració amb diferents entitats socials del país.

tracking