Servei postal

Correos dedica un segell del Camí de la Senyoreta de Sant Julià

La publicació correspon a la sèrie 'Paisatges'

Segell dedicat per Correos al Camí de la Senyoreta de Sant Julià

Segell dedicat per Correos al Camí de la Senyoreta de Sant JuliàCorreos

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Correos ha emès un segell dedicat al Camí de la Senyoreta de Sant Julià de Lòria, segons ha informat aquest matí. L'exemplar s'inclou en la sèrie 'Paisatges', que cada any recull algun lloc destacat d'Andorra. L'any passat es va fer de l'ampliació del camí ral de la Massana i el 2022 el protagonista va ser l'estany de les Salamandres, recorda el servei postal espanyol.

El Camí de la Senyoreta de Sant Julià de Lòria és una ruta de menys de dos quilòmetres i amb 370 metres de desnivell que ofereix unes extraordinàries vistes, indica Correos. El segell té com a motiu principal una imatge de la ruta on es veu una escultura de fusta de la protagonista d'aquesta història. Correus espanyols emetrà 45.000 segells que es poden adquirir a les oficines i en el servei d'atenció al client.

El servei postal espanyol exposa que La Senyoreta era un ésser màgic que vivia en una torre situada al poble d'Auvinyà, sempre vestia de blanc i usava els seus poders per defensar el seu país d'invasors. Des d'una roca a sobre de la vall, la Senyoreta vigilava l'entrada de Sant Julià. Un dia, un rei sarraí va voler envair el territori i aquest ésser sobrenatural va aparèixer a sobre de la roca per amenaçar-lo amb un destí terrible si continuava avançant. Al principi va marxar, però poc després va tornar a intentar-ho i la fada va complir la seva promesa, convertint el rei en llop. El llop va començar a fer malifetes al poble fins que el van caçar, però, tot i això, el seu esperit posseïa ciutadans del lloc fins que la Senyoreta es va ocupar de l'assumpte amb un sortilegi i tot va tornar a la normalitat.

tracking