ORDINO

L'ampliació de l'horari de la mina de Llorts quadriplica els visitants del 2023

L'atracció atrau a 283 visitants durant el mes de juny

Visitants a la mina de llorts.

Visitants a la mina de llorts.Comú Ordino

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L'ampliació de l'horari d'obertura de la mina de Llorts durant els caps de setmana de l'1 i 2, 8 i 9, i 15 i 16 de juny ha atret un total de 106 visitants. Un increment que ha elevat el total de visitants del mes de juny a 283, segons han informat fonts del comú d'Ordino. De fet, es tracta d'una xifra molt superior a la del 2023, quan es van rebre 66 visitants durant el període d'obertura de la mina, que va ser del 15 al 30 de juny.

Els horaris d'obertura actuals, tal com anuncia el comú d'Ordino, són de 9.30 a 17.30 hores cada dia, amb l'última visita programada 30 minuts abans del tancament. Aquests horaris seran vigents durant els mesos de juliol i agost i, a partir del setembre i fins al 13 d'octubre, l'equipament romandrà tancat els diumenges i dilluns. A partir del 13 d'octubre, segons informa el comú, la intenció és que l'equipament pugui obrir els caps de setmana, dissabtes i diumenges, de 9.30 h a 17.30 hores, tot i que caldrà valorar si és factible.

L'itinerari guiat de Riberamunt perd interès

Pel que fa a l'itinerari guiat de Riberamunt, la corporació ha avançat que és molt probable que l'any vinent es deixi de fer, ja que no està tenint èxit. El motiu és que el camí és de fàcil accés, està molt ben senyalitzat i hi ha explicacions als panells de l'aplicació Parl'App. Això fa que la gent prefereixi pagar per altres itineraris de més alta muntanya.

Finalment, la possibilitat de comprar els itineraris guiats, tant de la mina com del parc de Sorteny, en línia ha resultat molt beneficiosa per als turistes, segons destaca la corporació. Es tracta d'un sistema que permet fer la reserva i el pagament al moment de planificar la visita, de manera que els turistes no perden temps quan arriben i el comú pot organitzar millor el personal segons les seves necessitats.

tracking