Ordino

Coma valora positivament la jornada informativa sobre el POUP

El pla d'ordenació presenta tres noves zones de protecció

La cònsol major d'Ordino, Maria del Mar Coma, considera que la jornada ha estat positiva dels veïns.

La cònsol major d'Ordino, Maria del Mar Coma, considera que la jornada ha estat positiva dels veïns.M.R.

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La cònsol major d'Ordino, Maria del Mar Coma, ha valorat positivament la jornada informativa que s'han dut a terme al llarg d'aquest dilluns a diversos indrets de la parròquia d'Ordino, que ha permès als membres del comú exposar les novetats del nou POUP als ciutadans. 

Unes novetats que es concreten en el retorn de terrenys als propietaris, tot convertint aquells terrenys que s'havien decretat com a no urbanitzables en tres zones de protecció diferents. "El fet de poder edificar, de recuperar l'edificabilitat, penso que ha sigut positiu per a molts propietaris. El fet de poder haver recuperat tot això que abans s'havia perdut amb l'anterior Pla d'Urbanisme ha estat ben rebut. La gent ens ho ha agraït" ha assegurat, Coma.

La cònsol major d'Ordino ha explicat el transcurs de la jornada, a les 10 hores s'iniciava a la població de Llorts, les Salines i el Serrat. A les 12 hores es feia una exposició davant dels veïns de la Cortinada i Arans. Finalment, a la tarda, ha estat el torn pels veïns d’Ansalonga, Sornàs i Ordino. En aquest sentit, Coma ha assenyalat que la reunió més tranquil·la ha estat la de Riberamunt, a diferència d'Ordino, on alguns veïns han mostrat el seu desacord amb la proposta.

Amb aquesta modificació del POUP, Coma considera que s'ha donat resposta a un alt percentatge de les 220 al·legacions que la corporació va rebre durant l'exposició pública. "El 60% de les al·legacions estaven relacionades amb el fet de recuperar els terrenys no urbanitzables. Nosaltres hem intentat resoldre-ho d'aquesta manera" ha comentat, la mandatària comunal.

tracking