ANDORRA LA VELLA

Una parròquia més cardioprotegida

Els aparells s’han ubicat en diversos punts de la parròquia

Un moment de la demostració.

Un moment de la demostració.ANA

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Andorra la Vella ha ampliat la xarxa de desfibril·ladors de la parròquia i n’ha reubicat algun. Així, ha passat de quinze a disset aparells, amb noves ubicacions com són els horts de la gent gran i el parc inclusiu de la Margineda, i n’ha reubicat un altre per situar-lo prop dels grans magatzem Pyrénées, a l’avinguda Meritxell.

Etiquetes:

Ho va explicar la consellera de Gestió de Talent i de Persones, Eva Tadeo, que va reivindicar la voluntat de continuar sent parròquia cardioprotegida. El director de Creu Roja Andorrana, Jordi Fernández, va recordar que a Andorra la Vella van ser “pioners” i de fet van ser els primers a obtenir el certificat de parròquia cardioprotegida fa més de quatre anys, i va valorar que això “reflecteix una inquietud i una consciència humana i una consciència social molt important”.

Un moment de la demostració.

Un moment de la demostració.ANA

Actualment, el país compta amb sis de les set parròquies cardioprotegides i a tota la geografia hi ha 189 desfibril·ladors. Tadeo va subratllar que tot el personal del comú, a més, està format en primers auxilis i que, de fet, els que treballen amb col·lectius sensibles com poden ser les escoles bressol o la gent gran fan un reciclatge cada dos anys, mentre que la resta de treballadors es reciclen cada tres anys. L’acord amb Creu Roja Andorrana inclou l’assessorament sobre quins llocs “eren més estratègics a l’hora d’instal·lar” els aparells.

tracking