Cultura

La música barroca ressonarà aquest dissabte a Escaldes amb La Regalada

El concert es durà a terme a l'església de Sant Pere Màrtir

Cartell del concert

Cartell del concertAssociació Amics dels Orgues de les valls d'Andorra

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L'església de Sant Pere Màrtir acollirà aquest dissabte 3 d'agost el concert 'ESTIU I 3/VIII I Passió heroica! Música per a timbales i trompetes del Barroc europeu' a càrrec de la formació La Regalada. Es tracta del cinquè concert que programa el Festival ORGUE&nd en el marc de la seva 25a edició, organitzat per l'Associació Amics del Orgues de les Valls d'Andorra, en el qual un ensemble de trompetes, timbals i orgue, oferirà un repertori amb obres de Monteverdi, Händel, Danican, Torri, Alfons X, Altenburg i Martin i Coll.

El festival informa que "la Regalada neix amb la intenció d'interpretar i recrear, des d'una perspectiva històricament informada, les composicions i sonoritats pròpies d'aquesta mena de formacions, esmenant així un buit dins del panorama de la música antiga". En aquest sentit, repertori que es recupera abasta un període que va aproximadament des de l'últim terç del segle xvi fins al final de segle XVIII, i passa per diferents gèneres: des de la música pertanyent als cossos de trompetes i timbales, passant per la música de trompeta i orgue, fins a l'òpera i la música instrumental. Aquells qui vulguin assistir al concert, amb entrada lliure i col·lecta, ja poden reservar la seva entrada a través del web www.amicsdelsorgues.com.

El proper concert, titulat 'ESTIU I 17/VIII I Passió pel vent', tindrà lloc el dissabte 17 d'agost a l'església de Sant Iscle i Santa Victòria de la Massana, amb la participació d'Ignacio Ribas i Efrem Roca. Aquest concert oferirà un programa sorpresa d'orgue amb un quartet de saxofons.

tracking