ACTIVITATS ESTIVALS

Naturland reprèn el primer d’agost els Capvespres d’estiu

Són experiències que combinen la natura amb serveis gastronòmics

Dues noies al Tobotronc.

Dues noies al Tobotronc.AGÈNCIES

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Natura i gastronomia. Aquesta és la recepta que Naturland ofereix novament a partir de l’1 d’agost amb els Capvespres de Tobotronc, en què de dilluns a dissabte tots els capvespres d’estiu el centre d’activitats ofereix la possibilitat de realitzar l’activitat combinada amb un menú de menjar de les 18 a les 20.30 hores. Unes propostes que, a més, comptaran, amb sessions de DJ els dies 15, 22 i 29 d’agost.

“Es tracta d’experiències que combinen l’activitat a la natura amb serveis gastronòmics per proporcionar vivències úniques en un entorn inigualable a l’hora del capvespre”, va explicar el director de Naturland, Xabier Ajona. En aquesta línia, el parc d’aventures també ofereix altres activitats de capvespre durant l’estiu, com ara els Capvespres a cavall i els Capvespres amb BTT, que combinen la pràctica ludicoesportiva amb un pícnic de muntanya. Aquestes activitats es faran els dies 3 i 24 d’agost i el 7 de setembre.

Una proposta especial s’organitza el 10 d’agost. Coincidint amb la pluja de meteors dels Perseids, coneguda també com les llàgrimes de Sant Llorenç, es munta un sopar a la borda de Conangle, que comptarà amb les explicacions d’un guia monitor, la projecció d’un curtmetratge i una passejada fins a trobar el millor lloc –sense contaminació lumínica– per gaudir plenament de l’observació del fenomen.

tracking