Cultura

Obertes les inscripcions a la XV edició del premi de narrativa fantàstica i de terror d'Encamp

La convocatòria estarà oberta fins al 31 d'octubre

Obertes les inscripcions al premi de narrativa fantàstica i de terror d'Encamp

Obertes les inscripcions al premi de narrativa fantàstica i de terror d'EncampComú d'Encamp

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Encamp obra les inscripcions al premi de narrativa fantàstica i de terror que aquest any celebra la quinzena edició. Les inscripcions estaran obertes fins al 31 d'octubre. La convocatòria està oberta a les persones residents a Andorra, a les comarques catalanes de l’Alt Urgell i la Cerdanya, i als departaments francesos de l’Arieja i els Pirineus Orientals. Els relats han d'estar escrits en català, remarca el comú. 

El comú manté la quantitat total dels premis de l’anterior edició, 400 euros als primers guanyadors, 300 als segons i 200 als tercers. En la categoria cadet (de 12 a 14 anys) els primers, segons i tercers classificats obtindran un lot de llibres i vals de compra. 

Les obres es poden entregar directament a les biblioteques comunals a Encamp o al Pas de la Casa, o a través de correu electrònic. Els guanyadors del XV Premi de Narrativa Fantàstica i de Terror s’escolliran a través d’un jurat i l'entrega de premis es durà a terme el dia 9 de desembre, a les 19:30 hores, a la sala de festes del comú. 

tracking