ANDORRA LA VELLA

La tempesta obliga a ajornar el pregó de la festa major d’Andorra la Vella

Activitats infantils ahir al matí a la plaça del Poble.

Activitats infantils ahir al matí a la plaça del Poble.Fernando Galindo

Publicat per
Gerard E. Mur
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La forta tempesta d’estiu viscuda ahir a la tarda va obligar a suspendre el pregó d’inici de la festa major d’Andorra la Vella. El discurs d’obertura de la celebració comunal es va ajornar fins a les onze del matí d’avui. El pregó serà a càrrec de l’esquiador Joan Verdú. Després del parlament de Verdú es podrà gaudir de l’actuació de l’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella, que interpretarà la Dansa del Pregó. El temps, però, sí que va permetre celebrar ahir algunes de les primeres activitats infantils programades.

Per a la jornada d’avui, el programa de festes convida els ciutadans a gaudir d’una gran varietat d’activitats: taller de circ per als infants (a les 11 h a Callaueta), danses medievals a la plaça de la Rotonda (12.30 h), cercavila popular entre Príncep Benlloch i la plaça de la Rotonda (19 h), festa de l’escuma al Parc Central (19.30 h) i concert de Miki Núñez a les 23.30 h a la plaça Guillemó.

Pel que fa a diumenge, el comú també ha previst un programa curull: marató d’escacs a la plaça Príncep Benlloch (de 10 h a 14 h), mercat d’artesania creativa al barri antic (durant tot el dia), espectacle de circ a La Trena (21 h) i el gran ball de nit amb La Principal de la Bisbal (23 h). Dilluns, dia de tancament, es podrà allargar la festa major amb l’arrossada popular (a les 14 h a la plaça del Poble), la tecnofanfàrria Mou-te a la plaça de la Rontoda (18 h) i el concert de La Pegatina a les 23 h a la plaça Guillemó.

tracking