Sant Julià de Lòria

Èxit massiu a les jornades esportives i juvenils de la parròquia

Més de 850 nens i joves han format part de les activitats

Jornades esportives i juvenils de Sant Julià de Lòria

Jornades esportives i juvenils de Sant Julià de LòriaComú Sant Julià de Lòria

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Les activitats esportives i juvenils realitzades al mes de juliol a la parròquia han tingut una participació de més de 850 nens i joves. Les activitats organitzades per LAUesport, l'Espai Jove i el departament de cultura han estat un èxit amb una participació massiva.

En total, uns 547 nens i nenes han gaudit de les diverses activitats esportives. D'entre totes, destaca especialment el Campus Multiesportiu que ofereix una àmplia varietat d'experiències, que inclouen la pràctica de diferents esports, sortides a la muntanya o a la piscina, i molt més. A més, el programa de Cheerleading, que combina l'esport amb activitats acrobàtiques, també ha estat un dels grans èxits d'aquest estiu, segons informa el comú de Sant Julià de Lòria.

Cal destacar, a més, la setmana a la platja, on els joves s'han desplaçat fins a Sant Antoni de Calonge per participar en activitats d'esports aquàtics. Per als més joves, les activitats organitzades per l'Espai Jove han tingut una gran acollida, amb un total de 304 participants que han pogut gaudir d'una programació pensada especialment per a ells, combinant cites esportives amb activitats fora de la parròquia.

En l'àmbit cultural, el Laboratori de les Arts, organitzat pel departament de Cultura durant la primera setmana de juliol, ha comptat amb la participació de 30 nens, que s’inclou en el recompte total, segons indica el comú.

tracking