Obertura

Andorra la Vella compta amb un nou punt d'informació turística

L'oficina se situa al carrer de la Vall número 3

Nova oficina de turisme

Nova oficina de turismeANA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Andorra la Vella compta ja amb un nou punt d'informació turística. Es tracta de l'oficina situada al carrer de la Vall número 3, un punt en el qual feia mesos que s'hi treballava, de fet des de l'anterior mandat, i que finalment ha pogut obrir portes. Durant el mes d'agost, aquest espai només es dedicarà a oferir informació turística, i és previst que a partir del mes d'octubre també s'hi pugui trobar diferents articles de marxandatge de la parròquia.

Com s'ha esmentat, aquest projecte ha estat una aspiració del comú des de fa temps, ja que es considera un indret estratègic en el qual fer promoció de la parròquia, perquè està situat en ple cor del centre històric.

Cal recordar que el concurs per habilitar aquest espai es va convocar en l'anterior mandat i ha anat patint diferents endarreriments, pel fet que en un primer moment es va declarar desert i posteriorment una demanda de pressupostos va ser un procediment que es va descartar perquè els imports que es demanaven eren massa elevats. Posteriorment es va convocar un nou concurs. Ara fa tot just un mes el comú va adjudicar la instal·lació del mobiliari, un darrer pas perquè l'oficina hagi pogut obrir portes en un moment, també, de màxima afluència de visitants.

tracking