ENCAMP

Música basada en poemes escoltada entre vehicles clàssics

David Sanz i Roser Puigbò han ofert un espectacle amb temes del seu últim EP anomenat 'Veu Silent'

El duet format per David Sanz i Roser Puigbò tocant en el Museu Nacional de l'Automòbil d'Encamp.

El duet format per David Sanz i Roser Puigbò tocant en el Museu Nacional de l'Automòbil d'Encamp.R.S./ E.M.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Entre vehicles clàssics el duet format per David Sanz i Roser Puigbò ha ofert aquest divendres un nou concert del cicle de les Nits d'estiu dels museus d'Andorra, en el Museu Nacional de l'Automòbil d'Encamp. El duo ha ofert un espectacle amb temes del seu últim EP anomenat 'Veu Silent', que es va publicar a principis d'any. El públic també ha pogut escoltar temes inèdits que han de servir per donar continuïtat el seu darrer treball. L'actuació ha comptat amb un repertori variat, a partir de veu i guitarra, basat en poemes d'autors andorrans i alguns de fora el Principat, com per exemple de Marta Deu, Arnau Orobitg, Ester Fenoll, Teresa Colom o Clementina Arderiu.

"Hem portat el nostre repertori del nostre últim EP", ha explicat l'artista Roser Puigbò, que ha agregat: "També hem tocat alguns temes nous que donen continuïtat aquesta primera maqueta i la intenció és poder-ho convertir en un disc més ampli amb més temes, que ara mateix en són quatre".

Adaptar els poemes a les seves cançons no ha estat fàcil, segons ha comentat la intèrpret. "Quan vam començar hi havia un punt de dificultat perquè moltes vegades la lletra no s'acabava d'adaptar amb el que tu vols fer amb la melodia, hi ha alguna paraula que no t'acaba d'encaixar i has de fer alguna modificació i et sap greu", detalla Puigbò. De totes maneres, la cantant també ha assegurat que un cop fetes les primeres adopcions, després ja tot surt més rodat. "Ha estat una mica complicat en un inici poder posar aquesta música, però després crec que ja li hem trobat una mica el sentit i la veritat és que ara és molt agradable i ens agrada molt".

També hi ha hagut diversitat d'estils, com per exemple jazz, cançó popular o havaneres. "Crec que li dona més dinamisme al concert i per nosaltres és més divertit perquè passes d'un extrem a un altre", ha manifestat Puigbò.

Amb aquest concert, la Fundació Onca —entitat impulsada pel Govern d'Andorra i Creand Fundació—, tanca la programació que tenia establerta dins el cicle de les Nits d'estiu als museus d'Andorra d'enguany. La Fundació Onca ha celebrat fins a quatre concerts dins d'aquest esdeveniment cultural, entre els quals hi han actuat Roland Moles; el duet Romeria, integrat per Mariana Carrilho i el mateix Roland Moles; i el duo de violins de la Jonca, format per Jordi Carro i Adrià Lupiañez. A més dels mencionats artistes David Sanz i Roser Puigbò. Fonts de la Fundació Onca han explicat que estan satisfets en com ha anat l'edició d'enguany. En tots els concerts han omplert les places que tenien disponibles i alhora estan satisfets perquè han pogut donar veu a artistes andorrans i de la Jonca.

tracking