ANDORRA LA VELLA

Setmana de la Cultura Urbana abans de la tornada a les aules

El comú d’Andorra la Vella proposa als més joves un acostament al món del hip hop

Un graffiti en un mur d’Andorra la Vella.

Foto Fernando Galindo

Un graffiti en un mur d’Andorra la Vella. Foto Fernando GalindoFernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Andorra la Vella proposa una setmana cultural als joves tot just la setmana abans de la tornada a les aules. Sota el nom de Setmana de la Cultura Urbana al Rusc, la corporació ha dissenyat una graella d’activitats perquè els més joves coneguin la cultura urbana, concretament la cultura del hip hop. El Servei de Joventut del comú impulsa aquesta iniciativa amb l’objectiu de “fomentar la diversitat i la cohesió”, així com “promoure la creativitat”. Les activitats tindran lloc al llarg de la primera setmana de setembre.

Les activitats, que estan adreçades a joves a partir de dotze anys, s’han programat entre el dilluns 2 de setembre i el dijous 5. Seran, essencialment, quatre tallers i una festa final de tancament. Així, la programació començarà el dilluns amb un taller de breakdance al Centre Cultural de La Llacuna. La voluntat d’aquesta activitat és millorar l’aptitud física i el desenvolupament de les habilitats motores i promoure l’autoexpressió i la creativitat a través del moviment i de la música.

El dia 2, el comú proposa un taller (al Parc Fluvial) de graffiti, amb el qual els joves podran descobrir l’art de la pintura mural. El taller es repetirà els dies 3, 4 i 5. Per a dimecres i dijous, el Rusc convida els joves a participar en un taller de rap en català, una manera d’entendre el poder transformador de la música popular. Després del taller de rap, n’arribarà un de dedicat a la producció musical (dies 4 i 5). Serà el moment d’indagar en conceptes com ara el beatmaking.

La setmana de tallers clourà amb una Block Party que se celebrarà el divendres 6 a les 17 h i inclourà un espai de micro obert. El cost de cada taller serà de dotze euros i el comú informa que les places són limitades. De fet, es recomana reservar plaça prèviament.

tracking