Encamp

La talla restaurada de la Mare de Déu del Roser presideix la missa a l'església de Santa Eulàlia

Es tracta d'un dels béns històrics més antics de la parròquia que data del segle XVI

La talla restaurada de la Mare de Déu del Roser

La talla restaurada de la Mare de Déu del RoserComú d'Encamp

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La missa en honor a la Mare de Déu d'Agost, que ha tingut lloc a l'església de Santa Eulàlia, ha comptat amb la talla, ja restaurada, de la Mare de Déu del Roser. Es tracta d'un dels béns històrics més antics de la parròquia, ja que data del segle XVI, el qual ha pogut ser treballat gràcies a una campanya de restauració popular, amb les aportacions del poble. La figura romandrà a l'Església de Santa Eulàlia perquè pugui ser contemplada per tothom, segons ha informat el comú. 

L'acte, que ha estat oficialitzat pel mossèn Antoni Elvira, ha comptat amb la presència de diverses autoritats comunals i altres figures polítiques del país, com el síndic general, Carles Ensenyat. El cònsol menor, Xavier Fernàndez, ha assenyalat que "sempre és un plaer assistir a la missa de la Mare de Déu", i ha volgut "animar a la gent a què surti al carrer i que tots plegats puguem gaudir d'aquesta Festa Major d'Encamp tan nostra".   

La festa major continua amb el rally sorpresa, que tindrà lloc a les 15 h a la plaça dels Arínsols, i el ball pels padrins i padrines amb el duet

Atrium, programat a les 19.30 h a la Sala de Festes. La jornada finalitzarà amb un concert de versions i la festa RAC105 a la sala de festes del complex. 

tracking