Música

"Programa sorpresa" per al concert d'orgue a la Massana

Ignacio Ribas actua amb un quartet de saxofons

Festival d'Orgue

Festival d'OrgueOrgue&And

Publicat per
Andorra la Vella 

Creat:

Actualitzat:

Arriba el sisè dels concert del 25è Festival internacional Orgue&nd. Així, aquest dissabte es podrà escoltar, a les 21.30 hores a l'església parroquial de Sant Iscle i Santa Victòria de la Massana, l'organista Ignacio Ribas, juntament amb un quartet de saxofons creat per a l'ocasió per al Sax Fest, amb la participació d'un dels guardonats en l'última edició del 2024, Salvatore Miceli, juntament amb Efrem Roca i dos joves alumnes del conservatori de música d'Andorra la Vella, David Francome i Pere González de Alaiza.

El programa amb el títol 'Passió pel vent', serà un "programa sorpresa", amb obres de gran interès musicològic i creatiu, segons indiquen els organitzadors. L'entrada és lliure amb reserva al web www.amicsdelsorgues.com.

El proper concert del cicle tindrà lloc el 14 de setembre a l'església de Sant Pere Màrtir i serà el de Rui Paiva, que oferirà a l'església de Sant Pere Màrtir d'Escaldes-Engordany un repertori amb obres de Carreira, Seixas, Guilain, Frescobaldi, Storace, Böhm i Buxtehude.

tracking