Homenatge a la gent gran d'Encamp

La sala del consell del comú d’Encamp va acollir ahir el tradicional homenatge a la gent gran

Homenatge a la gent gran d'Encamp

Homenatge a la gent gran d'EncampFernando Galindo

Publicat per
Encamp

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La sala del consell del comú d’Encamp va acollir ahir al migdia el ja tradicional homenatge a la gent gran. Maria Rossell Alís, de 88 anys, i Joan Casas Riu, de 85, van rebre un obsequi de mans del cònsol menor, Xavier Fernàndez, i d’una representació de la comissió de festes. El cònsol va destacar que no es tracta només d’un homenatge individual, sinó també a tot el col·lectiu, per la implicació en la vida de la parròquia. “Ens esforçarem per aplicar al màxim possible tots els vostres coneixements que ens heu transmès”, va afirmar el cònsol.

Els homenatjats, Maria Rossell Alís i Joan Casas Riu, ahir al comú.

Els homenatjats, Maria Rossell Alís i Joan Casas Riu, ahir al comú.Fernando Galindo

La Maria va treballar durant 45 anys a la farmàcia d’Encamp, l’única que hi va haver fins no fa tant de temps entre el Pas de la Casa i la parròquia. Filla de Ca l’Abat, casa amb orígens al segle XI, s’estima l’Encamp d’ahir i el d’avui.

El Joan ha fet “de tot” a la vida. Pagès, botiguer, sastre... ha tocat totes les tecles. Té un record entranyable de l’Encamp de la seva joventut, un poble “on tots ens coneixíem i érem com una família”. La parròquia, afirma, ha canviat moltíssim en pocs anys, i també s’ha fet gran, “potser massa”, i no pot evitar reconèixer que li agradava més com era abans.

tracking