Capital

Signat l'agermanament entre Andorra la Vella i Viana do Castelo

La firma s'ha emmarcat en la inauguració de l'exposició 'Integrats' del Grup de Folklore Casa de Portugal

El cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González, i l'alcalde de Viana do Castelo, Luis Nobre, durant la signatura de l'acord d'agermanament.

El cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González, i l'alcalde de Viana do Castelo, Luis Nobre, durant la signatura de l'acord d'agermanament.Comú d'Andorra la Vella

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Andorra la Vella i Viana do Castelo han signat un acord de confraternitat entre les dues ciutats que ha estat emmarcat en els actes corresponents a la inauguració de l'exposició 'Integrats' del Grup de Folklore Casa de Portugal, la qual es va realitzar divendres. Durant la firma, duta a terme pel cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González, i l'alcalde de Viana do Castelo, Luis Nobre, també s'ha pogut gaudir d'una representació del grup de folklore portuguès. 

L'adhesió porta en treball des del passat 26 de juny, on el vicepresident de la ciutat portuguesa de l'alto Minho, Manuel Vitorino, va visitar la capital andorrana per acabar de formalitzar el document. A més, han estat presents la cònsol menor d'Andorra la Vella, Olalla Losada; i l'ambaixadora del Principat a Portugal, Eva Descarrega.

tracking