SUCCESSOS

Una intervenció del SUM a Encamp requereix ajut policial

La patrulla a l’avinguda Joan Martí.

La patrulla a l’avinguda Joan Martí.

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els serveis d’emergències van requerir ajut policial a la parròquia d’Encamp en una intervenció ahir al migdia. El servei de policia es va haver de mobilitzar d’urgència a la cruïlla entre l’avinguda Joan Martí i el carrer de la Vena d’Encamp, a petició dels serveis mèdics, per atendre una persona amb problemes de salut.

L’avís, provinent dels serveis d’emergència, va arribar al cos de seguretat ahir a les 13.09 hores. El requisit del SUM va ser el de dur a terme tasques preventives i de suport a la unitat medicalitzada que també es trobava al lloc de l’incident, i gestionar altres problemàtiques derivades de la intervenció, com va ser la regulació del trànsit.

La patrulla desplaçada a la parròquia va comptar amb dos agents del cos de seguretat, que no van haver d’intervenir durant l’atenció mèdica proporcionada pels sanitaris del SUM a la persona afectada, però es van mantenir alerta, en tot moment, fora de l’habitatge del damnificat. Aquest fet va provocar la confusió dels veïns respecte al que estava passant. L’ajuda del cos de seguretat es va allargar durant, aproximadament, mitja hora, fins que els serveis mèdics van acabar la intervenció sense cap complicació. Els sanitaris no van requerir l’ajuda dels bombers durant la intervenció, ja que es tractava d’una operació menor, i van considerar que amb el suport policial en tindrien suficient.

tracking