ENCAMP

Obertura d’inscripcions dels serveis per a infants i joves

El comú d’Encamp.

El comú d’Encamp.

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Encamp obrirà les inscripcions dels serveis per a infants i joves de tres a onze anys durant el curs escolar (del 9 de setembre al 30 de juny) el dijous a les 10 hores. Les inscripcions es podran fer presencialment a les recepcions dels centres esportius d’Encamp i del Pas de la Casa o per internet. Pel que fa als espais d’Encamp, tant el Llaç d’Animació (de tres a cinc anys) com l’àrea de Jovent (de sis a onze anys) oferiran servei de matí de dilluns a divendres de les 7.30 a les 9 hores i de tarda de les 16 a les 20.30 hores. El Llaç d’Animació compta amb 30 places de matí i 40 de tarda, i a l’àrea de Jovent n’hi ha 35 de disponibles al matí i 100 al torn de tarda.

El Llaç d’Animació i l’àrea de Jovent del Pas de la Casa oferiran servei de matí de dilluns a divendres de les 8.30 a les 9.30 hores i de tarda de les 16 a les 20.30 hores. Les places disponibles al Llaç d’Animació són 25 al torn de matí i 30 al torn de tarda, igual que a l’àrea de Jovent, amb 25 places disponibles de matí i 30 de tarda.

Els preus per als torns de matí seran de 38,40 euros al mes i de tarda de 36,40 euros al mes per a tots els serveis. Amb els de tarda es cobrarà també el material pedagògic per un preu únic de 42,20 euros.

tracking