ORDINO

El CEO obrirà els caps de setmana a partir de setembre

El Centre Esportiu d’Ordino.

El Centre Esportiu d’Ordino.ARXIU

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Centre Esportiu d’Ordino amplia horaris a partir d’aquest setembre avançant dos mesos l’obertura els diumenges i unificant horaris els caps de setmana, segons va informar ahir el comú en un comunicat. D’aquesta manera, de setembre a maig l’equipament esportiu obrirà els dissabtes i diumenges de deu del matí a dues de la tarda i de dos quarts de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre i mantindrà el tancament només els festius. Els diumenges de juny a agost, les instal·lacions romandran tancades.

Aquesta ampliació se suma a la iniciativa engegada l’any passat d’obrir el gimnàs a partir de dos quarts de set del matí i fins a les deu de la nit i que ha tingut molt bona acollida entre els socis i usuaris d’abonaments, que actualment ja són més de 2.800.

Els darrers anys el CEO ha tingut un creixement important tant en nombre de socis com de freqüentació i ha assolit xifres de fins a 30.000 assistències en algun mes. Per aquest motiu i també per satisfer la demanda d’alguns socis de mantenir obertes les instal·lacions els caps de setmana, el comú ha decidit prendre aquesta decisió d’obrir més diumenges l’any i fer-ho tot el dia.

Cal recordar que a hores d’ara al CEO només s’accepten residents a la parròquia com a nous socis i, per a la resta, hi ha llista d’espera per poder-hi accedir.

tracking