SANT JULIÀ DE LÒRIA

La construcció del pump track avança a bon ritme

El Prat del Senzill, en obres.

El Prat del Senzill, en obres.Comú de Sant Juliìa de Lòria

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Les obres del pump track estan avançant de manera satisfactòria, i es preveu que estigui en funcionament segons el calendari establert, a partir del setembre. Aquest projecte respon a una demanda del consell d’infants, reflectint la importància que es dona a les necessitats i desitjos dels més joves, així com a l’activitat esportiva.

Igualment, durant tot el mandat, es treballarà en la renovació del parc, un procés que es realitzarà en diverses fases. Aquesta remodelació té com a objectiu transformar el parc Prat del Senzill en un entorn més verd i accessible per a tothom, oferint espais de lleure més còmodes i atractius.

Fins a finals d’any, es retirarà tota la maquinària antiga i malmesa, preparant el terreny per a la creació d’aquestes noves zones. Aquest procés serà essencial per assegurar que les noves instal·lacions es puguin construir sobre una base neta i en condicions òptimes. A més del pump track, s’hi afegirà una pista ciclista que complementarà les noves instal·lacions. Aquesta pista proporcionarà als més petits un espai dedicat per aprendre i practicar l’esport, afavorint l’activitat física i promovent un estil de vida saludable.

Amb aquests projectes, l’objectiu del comú és crear espais d’oci i esportius de qualitat que beneficien tots els membres de la comunitat.

tracking