Bàsquet

Encamp i el MoraBanc Andorra signen un nou conveni amb la novetat d'organitzar estades

El comú tindrà visibilitat allà on jugui l'equip aquesta temporada

El president del BC MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, entrega una samarreta de l'equip a la cònsol major d'Encamp, Laura Mas, amb la plantilla al darrere.

El president del BC MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, entrega una samarreta de l'equip a la cònsol major d'Encamp, Laura Mas, amb la plantilla al darrere.R.S.

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Hi haurà més bàsquet de primer nivell a Encamp. El BC MoraBanc Andorra i el comú d'Encamp han signat aquest divendres al matí un nou conveni que permetrà que el primer equip continuï fent la pretemporada a les instal·lacions esportives de la parròquia. A canvi, el comú tindrà visibilitat allà on jugui l'equip aquesta temporada. 

Una de les novetats d'aquest conveni i que ja s'ha posat en marxa aquest estiu, ha estat la realització d'estades de bàsquet a la parròquia, organitzades pel club. Nens i nenes de diferents edats i vinguts també de fora del país han pogut gaudir del bàsquet fent unes estades que han tingut una durada de tres setmanes, dues a Encamp i una en el Pas de la Casa. La voluntat és continuar fent-les l'estiu que ve. De fet, el president del MoraBanc, Gorka Aixàs, ha detallat que aquesta primera edició ha servit per treure "informació per millorar per les pròximes temporades" i que ja han "començat a tenir demanda per l'any que ve". La cònsol major encampadana, Laura Mas, ha explicat que estan molt agraïts a l'entitat esportiva per "la seva implicació a Encamp per triar-nos en aquestes pretemporades".

La cònsol també ha relatat que l'entitat esportiva s'ha implicat molt amb la parròquia i no només amb les pretemporades, sinó que també participen "en activitats esportives aportant el valor de l'esport als infants".

L'equip clourà el seu 'stage' aquest vespre amb un partit amistós davant el Hiopos Lleida en el complex esportiu i sociocultural a les 19 hores. Aquest serà benèfic perquè els diners recaptats de les entrades es destinaran a Càritas. El president ha explicat que han penjat el cartell d'entrades exhaurides, amb gairebé 400 butaques plenes.

A banda del MoraBanc, una vegada més la parròquia ha rebut altres estades esportives i des del govern local han declarat que estan molt satisfets perquè "no només és una estratègia esportiva, sinó que també de pernoctacions", ha assegurat Mas, que ha agregat: "Estem invertint molts diners per tindre justament instal·lacions adequades a l'esport d'elit". Per aquest motiu, el comú vol millorar el parquet del Pas de la Casa perquè això farà que "siguem molt més atractius", ha mencionat Mas. 

La corporació comunal ha especificat que s'està treballant per intentar portar altres equips del Barça a la parròquia, entre els quals, equips femenins. Aquest estiu han vingut menys equips culers,per circumstàncies alienes al comú, però aquest setembre es començarà a treballar amb l'organització esportiva catalana per un nou conveni de cara a l'estiu vinent, ha remarcat la cònsol. 

tracking