CANILLO

Primera edició del Rockòdrom amb els “objectius assolits”

El director artístic es mostra satisfet amb l’afluència de públic

Espectadors del Rockòdrom Music Festival.

Espectadors del Rockòdrom Music Festival.ANA

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els organitzadors del Rockòdrom Music Festival, celebrat al Tarter, han tancat la primera edició de la cita musical amb les expectatives complertes. Santi Casas, president del col·lectiu Rockòdrom i director artístic del festival, va indicar ahir, durant el tram final de concerts, que “s’han assolit els objectius a nivell de públic”. “Ens vam marcar uns mínims. Entre 300 i 500 assistents per dia. I hem aconseguit aquest objectiu. Estem molt satisfets”.

La idea entorn de la música en directe impulsada pel col·lectiu ha variat. “El Rockòdrom ha evolucionat. Va començar sent un cicle de concerts en sales privades i ara ha esdevingut un festival amb un programa de dos dies”, va precisar Casas, que té “l’esperança d’haver celebrat la primera de moltes edicions. Aspirem a créixer”. Durant el cap de setmana que ha durat el festival, el públic ha pogut gaudir de les actuacions de Juli Barrero, Antònia Darkness, Komanem, Old School, Viven o Syberia.

El director del festival destacava una línia artística en què ha predominat “la música de casa”. “Hem apostat per músics andorrans. Volíem que més de la meitat del cartell fossin grups del país. I que poguessin compartir escenari amb grups de primera línia dels països veïns”. El festival va proposar una gran varietat d’estils musicals: rock tradicional, hip-hop, folk, metal, electrònica, etc.

tracking