Andorra la Vella

Santa Coloma vibra amb la festa de l'escuma

Desenes de nens i nenes han participat en l'activitat

Alguns dels participants jugant amb l'escuma.

Alguns dels participants jugant amb l'escuma.R.S.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La plaça major de Santa Coloma ha quedat plena d'escuma després que durant el matí d'aquest dilluns s'hagi celebrat la primera activitat del dia de la festa major. Desenes de nens i nenes s'han divertit i han jugat amb l'escuma, acompanyats de música i també d'alguns inflables com daus. El temps ha acompanyat i els participants s'han pogut refrescar d'una manera diferent.

La festivitat finalitzarà aquesta tarda amb les últimes propostes del programa. A partir de les cinc de la tarda hi haurà el Ball d'animació amb Virivirom i a continuació es farà un berenar amb xocolata i coca. Abans, però, a partir de les 16 i fins a les 18 hores, hi haurà la possibilitat de gaudir dels jocs tradicionals. Finalment, a la nit tindran lloc els espectacles musicals. A les 22 hores, Jordi Rojals Duet farà el primer, mentre que a dos quarts d'una de la matinada hi haurà una discomòbil amb DJ Andrius b2b Dj Didi. Tots els actes de la tarda i de la nit es faran a l'aparcament d'Enclar.

La festa major de Santa Coloma ha tingut tres dies de gresca i xerinola. La celebració va començar el dissabte 24 i fins aquest dilluns hi ha hagut activitats per a totes les edats.

tracking