ENCAMP

Concurs per explotar el transport intern hivernal al Pas

El comú licita el servei de suport per a la mobilitat dels escolars

El Pas de la Casa.

El Pas de la Casa.ARXIU

Publicat per
Encamp

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Encamp ha convocat el concurs per adjudicar el transport hivernal al Pas de la Casa per donar suport a la mobilitat dels estudiants del poble. Es tracta d’un paquet de quatre serveis pel nucli urbà i fins al jardí de neu, i que es pot adjudicar en conjunt o per separat. Les empreses interessades poden presentar les propostes fins al 3 d’octubre a les deu del matí i estan obligades a fer-ho per tots quatre lots.

Els dos serveis dintre del nucli urbà abracen 80 dies lectius, des del 2 de desembre fins al 16 d’abril. Els que porten fins al jardí de neu es faran en diferents dates del gener, febrer i març, i per als alumnes de l’escola andorrana i la francesa de la localitat.

El plec de bases apunta, quant a l’obligació de l’empresa concessionària, que ha de prestar el servei amb regularitat i continuïtat, fer-se càrrec dels danys i informar el comú de qualsevol incidència, així com de facilitar les xifres del nombre d’usuaris per viatge i diaris per tal que l’administració tingui indicadors relatius les necessitats del servei. Tanmateix, el plec de condicions estableix que els tècnics del comú han de tenir accés en qualsevol moment a inspeccions i que l’empresa ha de disposar d’un full de reclamacions per tal que els usuaris puguin trametre queixes. De totes les eventuals queixes s’haurà de facilitar la corresponent còpia a la corporació.

tracking