Obertes les inscripcions

La cursa d'orientació del Coll d'Ordino tindrà lloc el diumenge 29 de setembre

La prova es va haver d'ajornar a causa del mal temps

Edició anterior de la cursa d'orientació Canillo-Ordino,

Edició anterior de la cursa d'orientació Canillo-Ordino,Comú Ordino

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

L'onzena edició de la cursa d'orientació Trobada Canillo-Ordino tindrà lloc finalment el diumenge 29 de setembre, després que s'hagués d'ajornar la seva celebració habitual el mes de juny a causa del mal temps. La trobada tindrà lloc a la zona del Coll d'Ordino com ja és tradició. Es tracta d'una cursa en la qual el participant ha de passar per uns punts de control, marcats en el mapa i materialitzats en el terreny, en el mínim temps possible. És de caràcter familiar, i per això hi ha dos recorreguts, un de més fàcil i un altre de més competitiu, informa el comú.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través de la web de la cursa fins al divendres abans de la cursa a les 19 h. També s'acceptaran inscripcions el mateix dia de la prova in situ al Coll d'Ordino si encara queden places, ja que com a màxim hi poden participar 80 persones, 40 per al recorregut curt i 40 més per al llarg, apunta el comú.

El preu de la inscripció és de 10 € a partir de 7 anys, i inclou un obsequi. El dinar, que es farà a l'aire lliure al Coll d'Ordino, en cas de pluja es traslladarà a la sala Pere Caus de Canillo. Els acompanyants que no participin en la cursa, però vulguin quedar-se a dinar ho podran fer pagant 8 €.

El diumenge 29 de setembre l'activitat començarà a les 9 del matí amb la recollida de dorsals i les inscripcions de darrera hora. A les 10 h és previst que es faci la sessió informativa de la cursa i l'entrega de mapes i a les 10.15 h tindrà lloc la sortida. L'entrega de premis amb podi serà a les 13 h.

tracking