Balanç

Les nits obertes d'Ordino superen els 500 espectadors

El públic ha estat més local que estranger

Un moment del concert de Lianet Mojena on van assistir 45 persones

Un moment del concert de Lianet Mojena on van assistir 45 personesSergi Perez Moreno

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Les Nits Obertes tanquen amb un total de 515 espectadors en les sis actuacions que s'han programat. La que va reunir més públic, amb 120 persones, va ser la del Dj John Holt que va tenir lloc a la Plaça Major el 7 d'agost, però també ha estat molt destacable l'afluència amb 100 espectadors al concert de Jonaina Salvador i David Sanz als jardins de l'església de Sant Martí de la Cortinada i que va ser el 24 de juliol. El tercer concert amb més assistència fou el de Guillem Pérez amb 85 assistents. 

El Comú valora positivament el resultat d'aquesta prova, ja que "ha complert l'objectiu de fer arribar la música i les activitats culturals Riberamunt i cal continuar treballant en aquest sentit", ha assenyalat la consellera de Cultura, Mònica Armengol.

Una de les característiques del públic que ha assistit aquest any a les Nits Obertes és que ha estat més local i no tant de fora. En pròximes edicions es vol treballar per créixer continuant oferint varietat d'espais i estils musicals alhora que es vol ampliar la col·laboració amb la restauració dels diferents pobles per sumar sinergies. També es té la voluntat de continuar treballant per donar a conèixer el patrimoni de la zona donant més visibilitat a la iniciativa d'obrir les esglésies dels pobles on hi ha actuació unes hores abans per tal que puguin ser visitades.

tracking