Encamp

Nou espectacle amb diferents personatges per descobrir els murals de la Mosquera

La primera visita tindrà lloc el divendres dia 6 de setembre, a les 19 h

Dos nous personatges per la visita teatralitzada

Dos nous personatges per la visita teatralitzadaComú d'Encamp

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Encamp torna a engegar un any més les visites guiades i teatralitzades als murals de la Mosquera d’Encamp, que enguany comptaran amb un nou espectacle que, inspirat en els murals, recorre la història d’Andorra, i concretament d’Encamp, de principis de segle XX amb dos nous personatges. L’activitat es va estrenar ara fa dos anys i, després de la bona acollida continuada, es reprèn amb nou guió però amb el mateix horari, cada dissabte del mes de setembre, al matí.

La primera visita tindrà lloc el divendres dia 6 de setembre, a les 19 h, i es continuarà amb dobles sessions tots els dissabtes, fins al 28 de setembre, fent un total de 9 visites. Els horaris d’aquestes dobles sessions seran a les 12 h i a les 12.30 h els dies 7, 14, 21 i 28 de setembre.

Less visites teatralitzades, enguany amb un nou guió, aniran a càrrec de l’Animal l’Escola de Teatre sota el títol ‘L’esperit de la Mosquera’, i també amb un nou recorregut, que sortirà des de la plaça dels Arínsols, davant de l’actual casa comuna, i acabaran davant de l’Oficina de Turisme. Els assistents aniran descobrint la història i presència de la desena de murals creats per l’artista, Samantha Bosque, en el qual esdevindrà un viatge entre el passat i el present, a més de conèixer els diferents indrets emblemàtics de la zona i la història d’Andorra i Encamp de principis del segle XX.

tracking