Sant Julià de Lòria

La tercera edició del Festac comptarà amb vint espectacles i una forta presència local

El festival se celebrarà del 13 al 15 de setembre

Tots els organitzadors del Festac, entre ells, la consellera de Cultura, Teresa Areny, i el director artístic del festival, Sergi Vallès.

Tots els organitzadors del Festac, entre ells, la consellera de Cultura, Teresa Areny, i el director artístic del festival, Sergi Vallès.M.R.

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La consellera de Cultura de Sant Julià de Lòria, Teresa Areny, i el director artístic del Festac, Sergi Vallès, han presentat aquest dimarts la programació completa de la tercera edició del Festac, que se celebrarà del 13 al 15 de setembre pels carrers de la capital laurediana. Una edició que, segons han avançat els dos representants, inclourà una vintena d'espectacles de carrer de diverses disciplines, amb una gran presència de companyies del país. En total, hi participaran nou propostes locals, tres de les quals han sorgit de la crida feta pel festival a mitjan juny, adreçada a artistes i companyies del Principat. “És fonamental promoure el talent del nostre país, especialment el talent jove, que en el futur esdevindrà la base de les nostres arts escèniques professionals. Per això s’ha fet una feina important amb Jocand i Jo Dansa, les dues companyies joves que formen part de l’Escena Nacional d’Andorra” ha explicat, Areny.

tracking