ANDORRA LA VELLA

El comú destina 20.000 euros a l’estudi de clima laboral

La presentació de propostes al concurs finalitza el 2 d’octubre

La capital treu a concurs l’estudi de clima laboral.

La capital treu a concurs l’estudi de clima laboral.COMÚ D’ANDORRA LA VELLA

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Andorra la Vella ha convocat un concurs nacional per adjudicar la realització d’un estudi del clima laboral, al qual té previst destinar 20.000 euros. Tal com va explicar la corporació, el concurs respon a la voluntat de disposar d’una diagnosi de l’estat actual del clima laboral de l’ens i d’un pla d’acció a curt, mitjà i llarg termini per al desenvolupament d’accions de millora.

Així doncs, l’estudi ha d’incloure tot el personal del comú d’Andorra la Vella, tant funcionaris com treballadors públics interins. A més, la previsió és que una vegada s’adjudiqui, l’estudi es pugui realitzar en un termini màxim de cinc mesos.

Les empreses interessades a participar en el concurs poden descarregar gratuïtament les bases a la web de la plataforma de contractació del sector públic. Les propostes han de ser presentades abans de les 15 hores del 2 d’octubre mitjançant aquesta mateixa plataforma i l’obertura de les sol·licituds s’efectuarà l’endemà, el 3 d’octubre.

D’altra banda, el BOPA també va publicar ahir les convocatòries de tres concursos per adjudicar les pòlisses de cobertura sanitària per al personal de la corporació, la complementària de baixa laboral i una assegurança de protecció social específica per als agents de circulació. El termini de presentació d’ofertes a cadascun dels edictes finalitza el 16 d’octubre.

tracking