Escaldes

Activitats esportives, artístiques i gastronòmiques al festival d'oci per a joves

L'Alpha Space celebra la 5a edició aquest cap de setmana

Joves fent activitats en una edició anterior de l'Alpha Space

Joves fent activitats en una edició anterior de l'Alpha SpaceComú Escaldes

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El departament de Joventut del comú d’Escaldes-Engordany organitza la 5a edició de l’Alpha Space, que tindrà lloc els dies 13 i 14 de setembre. Durant aquests dos dies, els joves del país tindran l’opció de fer, sota la supervisió de professionals, escalada, parkour i slackline i podran realitzar diferents tallers d’arts plàstiques que serviran per desenvolupar el seu vessant artístic i tallers de còctels sense alcohol, segons informa el comú. Tota l’activitat se centrarà entre l’avinguda de les Nacions Unides i el Prat del Roure.

El festival d’oci per a joves donarà el tret de sortida divendres 13 de setembre a les 18 hores i s’allargarà fins a les 20 hores. Durant aquest temps, els joves interessats tindran l’opció de perfeccionar o rebre les primeres nocions en escalada, parkour i slackline gràcies a l’experiència dels professionals de B3Sportainment.

A la mateixa hora, també tindrà lloc un taller de còctels sense alcohol a càrrec de l’Atelier. L’activitat permetrà als participants experimentar amb la creació de receptes úniques i endinsar-se en el món dels mocktails.

Paral·lelament, també hi haurà l’opció de participar en un taller d’arts plàstiques sota la supervisió de La Musa que guiaran als interessats a promoure la seva creativitat. La jornada estarà ambientada amb la música del Dj Mantovani.

L'Alpha Space continuarà dissabte 14 de setembre i durant tota la jornada (10 a 20 hores) s’aniran repetint els mateixos tallers. La música també hi serà present amb l’ambientació de Dj Mantovani (11 hores), Ladis B (18 hores) i WWise (19 hores).

L’Alpha Space tindrà una zona amb foodtrucks que oferiran una selecció variada de menjar i begudes per a tots els gustos.

tracking