Andorra la Vella

Un cap de setmana de festa per als infants per potenciar el comerç del carrer Callaueta

L'esdeveniment tindrà lloc els propers dies 13 i 14 de setembre

El cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González, i la presidenta de l'Associació de comerciants de Riberaygua i Travesseres, Rosa Pascuet, amb el cartell de la festa

El cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González, i la presidenta de l'Associació de comerciants de Riberaygua i Travesseres, Rosa Pascuet, amb el cartell de la festaM.F.

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Andorra la Vella torna a donar vida al carrer Callaueta amb un cap de setmana d'activitats adreçades al públic familiar i amb l'objectiu de potenciar els comerços de la zona. Així doncs, els propers 13 i 14 de setembre tindrà lloc la Festa de Callaueta, un esdeveniment organitzat en col·laboració amb l'Associació de Comerciants de Riberaygua i Travesseres que té com a eix central l'art de carrer. El cònsol major de la capital, Sergi González, ha explicat que el programa està format per diferents concursos, sortejos i concerts, així com mostres d'art. També ha destacat el paper dels comerciants, que de nou s'han involucrat en la iniciativa.

La festa donarà el tret de sortida el divendres dia 13 a les 18 hores amb una inauguració a càrrec de la Sidral Brass Band. Al llarg de la tarda també hi haurà activitats de jocs de fusta en família; taules de dibuix on els més petitshauran de representar la festa; tallers de pintacares i globoflèxia; i un concert de la mà de Shuffle Express. Paral·lelament, durant tot el cap de setmana els assistents podran veure en directe la creació de la nova obra d'Art de Carrer, que es desenvoluparà a l'encreuament del carrer Bonaventura Riberaygua amb el carrer de la Sardana, i també hi haurà un concurs de "fotos divertides d'art de carrer" amb el mòbil on es podrà guanyar un iPhone 15.

De cara a dissabte, les activitats s'iniciaran al matí, on tornaran els jocs de fusta, les taules de dibuix i els tallers de pintacares, mentre que també s'han previst diverses actuacions: Cheerleader Màgic Team a les 11 i 12 hores i animació infantil amb Trak a Trak a les 12 hores i amb la companyia Salta, canta i balla a les 17.30 hores. De cara a la tarda de dissabte, González ha avançat que també es viurà la visita del Brut del Bàsquet Club MoraBanc Andorra i dels jugadors de la temporada 2024-2025, que passejaran per Callaueta fent-se fotografies i signant autògrafs. La festa es tancarà amb el concert de The Royal 5 a les 20.30 hores.

El cònsol major ha destacat que a l'hora de dissenyar el programa s'ha tingut en compte que Callaueta "és un barri familiar" en el qual "tenim un pol d'atracció" i, per aquest motiu, s'ha apostat per organitzar activitats adreçades principalment als infants, ja que "si hi ha nens, hi ha adults". De cara al futur, ha afegit, es continuarà treballant amb l'associació de comerciants per tal d'organitzar nous esdeveniments que atreguin el públic. De fet, ha avançat que ja hi ha artistes que s'han posat en contacte amb el comú per oferir-se a participar en noves edicions de festes relacionades amb l'art de carrer.

En la línia del cònsol, la presidenta de l'associació de comerciants de Riberaygua i Travesseres, Rosa Pascuet, ha exposat que Callaueta "és un barri molt dens per a Andorra la Vella" tenint en compte que hi resideixen unes 3.900 persones i que també es concentren una gran quantitat de comerços. Malgrat les dificultats per atreure turisme a la zona, ha reconegut que estan molt satisfets per l'organització d'aquesta festa, ja que contribuirà a "atreure la gent al barri" i donar-lo a conèixer entre els nous residents. "El que volem aconseguir és que molta gent que ha arribat nova arribi també al barri", ha conclòs.

tracking