Cultura

Els escolars d'Ordino escullen un nou espai multiesportiu

El cost total de l'obra serà de 150.000 euros

La cònsol major d'Ordino, Maria del Mar Coma, i la consellera Comunicació, Sistemes d'Informació, Participació Ciutadana, Associacionisme i GdH, Meritxell Rabadà, durant la revelació dels resultats del procés participatiu 'Tria quin espai vols!'.

La cònsol major d'Ordino, Maria del Mar Coma, i la consellera Comunicació, Sistemes d'Informació, Participació Ciutadana, Associacionisme i GdH, Meritxell RabadàE.M.

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Ordino ha fet públic la resolució del procés participatiu 'Tria quin espai vols!', on els joves de la parròquia i els estudiants de segona ensenyança i del sisè curs de primera ensenyança han pogut triar entre sis opcions per al nou espai multiesportiu, el qual se situarà a la zona verda del costat de l'Escola Andorrana de Segona Ensenyança. En la votació han participat 411 joves (410 vots vàlids, un en blanc), dels quals 352 han estat alumnes de les escoles ordinenques. Finalment, la proposta guanyadora ha estat el multiesportiu amb una porteria de futbol, una cistella de bàsquet i llits elàstics amb un 33% dels vots (135 vots). "És fonamental fer participar el jovent, que vegin que tenen el seu lloc a la parròquia i que se'ls escolta" ha assenyalat la cònsol major d'Ordino, Maria del Mar Coma.

El projecte es materialitza gràcies a la cessió del sòl, que ha de revertir en inversions de millora d’equipaments i serveis comunals, i s'hi destinaran els 50.000 euros previstos pel pressupost participatiu i els 100.000 euros que havien de servir per adequar la parcel·la.

tracking