Escaldes-Engordany

Arrenca la cinquena edició de l'Alpha Space amb propostes ideades pels joves

La cinquena edició d'aquest esdeveniment que organitza el comú

Dos joves escaladors escalant en el rocòdrom.

Dos joves escaladors escalant en el rocòdrom.R.S

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

L'Alpha Space és diversió assegurada. La cinquena edició d'aquest esdeveniment que organitza el comú d'Escaldes-Engordany ha arrencat aquest divendres amb varietat de propostes pels infants i adolescents del país. L'avinguda de les Nacions Unides i el parc del clot d'emprivat han rebut una bona afluència de visitants que no s'han volgut perdre l'oferta de tallers i la d'alguns esports urbans.

El llarg de la tarda els joves han pogut gaudir de diferents activitats, com per exemple l'escalada, el parkour o l'slackline. També s'han realitzat tallers formatius, com el d'aprendre a fer còctels sense alcohol o un altre d'arts plàstiques per promoure la creativitat.

"L'objectiu és oferir una alternativa d'oci i esport, sobretot destinat a la gent jove", explica el conseller de Joventut i Ciutadania, Ramon Tena. La novetat d'enguany són les tres activitats esportives, el parkour, l'slackline i l'escalada, unes propostes que han sorgit dels joves de la parròquia a través de l'espai jovent. "El que ha faltat els últims anys és escoltar els joves per tal d'oferir les activitats que volien ells i no el que volien les institucions, i és justament a partir de l'escolta dels joves que hem decidit que aquest any faríem aquestes activitats", ha precisat Tena. Precisament, el conseller comunal ha aprofitat per animar als adolescents a apropar-se a l'espai jovent del comú per veure les activitats que aniran fent properament.

L'esdeveniment continuarà aquest dissabte amb els mateixos tallers i activitats. A més d'això, els espectadors podran escoltar música en directe gràcies a les actuacions que hi ha programades al llarg del dia, com la del dj. Mantovani, a les 11 del matí; la del músic Ladis B, a les 6 de la tarda; i la del cantant i productor W'Wise, a partir de les 7 de la tarda. La gastronomia també serà protagonista, atès que a la zona s'instal·laran camions de cuina sobre rodes. L'horari d'obertura de l'Alpha Space durant el diumenge serà de 10 del matí a 8 del vespre.

tracking