Encamp

La 42a edició de l'OTSO incorporarà la cursa de quilòmetre vertical i una prova infantil

Les inscripcions ja estan obertes per les proves que se celebraran els dies 23,24 i 25 de maig de l'any vinent

Cartell de la 42a OTSO Travessa d'Encamp

Cartell de la 42a OTSO Travessa d'EncampComú d'Encamp

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Encamp ha obert les inscripcions de la cursa de muntanya més antiga dels Pirineus, concretament la 42a edició, els dies 23, 24 i 25 de maig de l’any vinent, de la Otso Travessa d’Encamp, que després de l’èxit de l’edició passada, en la qual es van superar els 1.300 inscrits de 25 nacionalitats diferents, presenta dues grans novetats: dues versions del quilòmetre vertical, que se celebraran el divendres 23 de maig a la tarda, i una cursa infantil amb dos recorreguts, un d'1 quilòmetre i l'altre de 3 pel centre d'Encamp i que es disputaran el dissabte 24 de maig.

Pel que fa a les distàncies habituals, l’esdeveniment enguany comptarà amb cinc distàncies: 7K, 12K, 21K, 42K i 84K, mantenint l’essència d’una cursa de muntanya individual oberta a tothom. Les inscripcions es poden fer a través de la web d'OTSO Sport. 

El conseller d’Esports i Reactivació econòmica, Nino Marot, ha destacat que “la voluntat és que tothom hi trobi la seva cursa perquè aquest és un esdeveniment per a tothom, expert o aficionat a les curses de muntanya”.

tracking