Obra 

La Massana acollirà l'espectacle teatral el 'Circ de les joguines'

Les quatre representacions es faran el 26 i el 27 de setembre

Presentació de l'espectacle 'el circ de les joguines'

Presentació de l'espectacle 'el circ de les joguines'Comú de La Massana

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El teatre de les Fontetes serà l’escenari, el 26 i 27 de setembre, del 'Circ de les joguines', un espectacle teatral musical amb videoprojeccions, La història del Circ de les Joguines comença quan un pallasso a bord d’un zeppelin s’estavella contra un núvol estrany que amaga un circ màgic. Allà descobrirà el valor dels somnis, la fe i l’amor. L'obra ha estat creada i dirigida per Daniel Andreas i s'adreça al públic familiar. El jove artista massanenc va presentar el seu espectacle 'Clown Palace' fa deu anys. “Aquest projecte m’acompanya des de fa molts anys. Estic molt content de tornar a l’escenari amb una proposta arriscada i atractiva, acompanyat d’un fantàstic equip”, afirma Daniel Andreas.  

La consellera de Cultura, Alèxia Verdaguer ha assegurat que es tracta d’un projecte molt innovador i que “estem molt contents de poder veure l’evolució del projecte Clown Palace, deu anys després”, un projecte que inclou talent local. La dramatúrgia ha anat a càrrec de Juanma Casero, Ladis Torija ha adaptat la banda sonora i la cantant de l'espectacle serà Francesca Aaen. L'equip es completa amb Susanne Georgi, com a coach vocal, i Anna Mangot, amb el vestuari. 

En total s’han projectat quatre representacions, dues el 26 i dues el 27 de setembre, a les 19 h i a les 20.30 h. Les entrades són gratuïtes fins a completar l’aforament. 

tracking