Gastronomia

29 restaurants a les Jornades de Cuina de Tardor de la Massana

Els establiments oferiran un plat estrella durant el mes d'octubre

El xef del restaurant Émo preparant un plat en la presentació de les jornades

El xef del restaurant Émo preparant un plat en la presentació de les jornadesFernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Les Jornades de Cuina de Tardor de la Massana arriben a la 17a edició amb més participants que mai ja que aquest any són 29 els restaurants que s'han sumat a la mostra gastronòmica que vol potenciar la gastronomia local amb paràmetres de sostenibilitat, segons destaca el comú. La consellera de Dinamització, Bet Rossell, ha ressaltat que "la gastronomia evoluciona, es fusiona amb altres cultures, i aquestes jornades volen ser un reflex d'aquesta evolució".

Els 29 establiments oferiran un plat estrella durant les jornades que es celebraran de l'1 al 31 d'octubre. La proposta és "una manera de picar l'ullet al nostre projecte Starlight i alhora posar en valor la creativitat de cada cuiner", ha comentat Rossell. La directora de Turisme, Emma Jiménez, ha anunciat que s'ha creat un passaport gastronòmic per segellar-lo a cada restaurant. Les persones que sumin quatre menús rebran de regal una observació astronòmica.  

Les jornades es complementen amb shocookings de Katia Juárez, enginyera agrícola i gastroinfluenciadora, especialitzada en gastronomia sostenible, segons exposa el comú. També hi haurà un taller de barbacoa amb l'expert en graelles i consultor en sostenibilitat Guillermo Hernández, indica el comú.

tracking