La Massana

El centre de dia de les Valls del Nord permetrà atendre una vintena de padrins

Les noves instal·lacions comptaran amb professionals de diversos àmbits

La cònsol de la Massana, Eva Sansa, i el president de la Creu Roja Andorrana, Josep Pol i Pedrós en el moment de la signatura del conveni

La cònsol de la Massana, Eva Sansa, i el president de la Creu Roja Andorrana, Josep Pol i Pedrós en el moment de la signatura del conveniComú de La Massana

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La cònsol de la Massana, Eva Sansa, i el president de la Creu Roja Andorrana, Josep Pol i Pedrós, han formalitat avui el conveni de col·laboració que permetrà crear el centre de dia per a la gent gran, que permetrà atendre una vintena de padrins. Les obres ja han començat i després de formalitzar la signatura els representants de les dues parts han realitzat una visita a les instal·lacions, situades a la segona planta de l’edifici dels Arcs.

Pol ha expressat la seva satisfacció per la creació d’aquest nou centre que permetrà ampliar la xarxa de la Creu Roja de tres a quatre. En aquests moments, el servei compta amb un 90% d’ocupació, com ha explicat el director de la Creu Roja, Jordi Fernández. Dels vuitanta-vuit usuaris, sis són de la Massana i un d’Ordino. 

El director dels centres de dia de la Creu Roja, Jorge Pérez, ha explicat que les noves instal·lacions comptaran amb professionals de diversos àmbits com infermeria, teràpia ocupacional, treball social, tècnics en cures auxiliars d’infermeria i podologia.

tracking