LA MASSANA

El centre de dia de la Creu Roja atendrà uns vint padrins

El servei estarà ubicat a la segona planta de l’edifici dels Arcs

Visita d’obres al futur centre de dia.

Visita d’obres al futur centre de dia.Comú de la Massana

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La cònsol major de la Massana, Eva Sansa, i el president de Creu Roja Andorrana, Josep Pol i Pedrós, van formalitar ahir el conveni de col·laboració que permetrà crear el centre de dia per a la gent gran. De fet, les obres ja han començat i després de formalitzar la signatura els representants de les dues parts van fer una visita a les instal·lacions, situades a la segona planta de l’edifici dels Arcs. El conseller de Benestar Social, Marc Jové, va indicar que les noves instal·lacions permetran atendre una vintena de padrins.

Pol va expressar la seva satisfacció per la creació d’aquest nou centre que permetrà ampliar la xarxa de la Creu Roja de tres a quatre. En aquests moments, el servei compta amb un 90% d’ocupació, com va explicar el director de la Creu Roja, Jordi Fernández. Dels vuitanta-vuit usuaris, sis són de la Massana i un d’Ordino.

En aquest sentit, la cònsol major va assegurar que és molt important millorar el benestar de la gent gran i que pugui tenir aquest servei prop de casa, tant pel que fa a la gent de la Massana com d’Ordino. “Per això, hem decidit que es digui centre de dia de les valls del nord”, va explicar Sansa.

El perfil d’usuari dels centres de dia de la Creu Roja és una persona gran en situació de dependència o fragilitat que necessita atenció durant la jornada.

tracking