Escaldes-Engordany

La primera edició del Caldes Festival supera els 4.300 espectadors

La voluntat del comú és continuar revitalitzant la part alta perquè esdevingui un punt neuràlgic

Un moment de l'espectacle 'Aiguaneix' i 'Essència interrompuda' del Caldes Festival

Un moment de l'espectacle 'Aiguaneix' i 'Essència interrompuda' del Caldes FestivalJonathan Gil

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La primera edició del Caldes Festival tanca amb més de 4.300 espectadors en els tres dies que ha durat l'esdeveniment. La ciutadania que s’hi ha apropat a pogut conèixer de primera mà les remodelacions que s’han fet a la part alta amb els escenaris situats al jardí i la Borda Gabriel, la plaça Santa Anna, Cal Paleta, La Drecera, el Mirador de Caldes, la placeta del Madriu i la zona del projecte Caldes. 

La cònsol major, Rosa Gili, ha celebrat que l’esdeveniment “ha permès que la ciutadania conegui tot el que s’ha fet a la zona històrica” i ha avançat que la voluntat del comú és continuar revitalitzant la part alta perquè esdevingui un punt neuràlgic. Gili també ha recordat que encara s’estan fent treballs d’embelliment a la part alta, a més de les obres del pàrquing i la plaça de davant l’església, que segueixen en curs. Un cop finalitzades, la zona guanyarà espai per deixar els vehicles i, per tant, facilitar l’accés a la part alta, a més d’una nova plaça per als ciutadans.

El Caldes Festival ha destacat per la seva combinació d’activitats culturals, actuacions en directe, espectacles de dansa, circ, màgia, jocs i acrobàcies. També el punt fotogràfic instal·lat davant de l’escultura del projecte Caldes i la zona de restauració han generat interès entre els visitants. En general, el festival ha concentrat un públic familiar. Les experiències sensorials que han ofert les instal·lacions de 'Pirates de Caldes', 'Senderi' i 'Aigua i somnis' amb l’aigua com a fil conductor han generat molta expectació.  

tracking