ESCALDES-ENGORDANY

Més de 4.300 persones a la primera edició del Caldes

La primera edició de la cita ha reunit un públic majoritàriament familiar

Moment de l’espectacle del Mag Pol.

Moment de l’espectacle del Mag Pol.Agències

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La primera edició del Caldes Festival ha tancat amb un gran èxit de participació. Al llarg del cap de setmana, la zona històrica d’Escaldes-Engordany va congregar un públic nombrós que no es va voler perdre l’oportunitat de gaudir de totes les activitats i espectacles culturals gratuïts programats.

Al mateix temps, la ciutadania que s’hi va apropar va poder conèixer de primera mà les remodelacions que s’han fet a la part alta de la parròquia amb els escenaris situats a la borda Gabriel, la plaça Santa Anna, Cal Paleta, la Drecera, el mirador de Caldes o la plaça del Madriu. En total, els diferents escenaris i espectacles del festival han sumat més de 4.300 espectadors.

En aquest sentit, la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, va celebrar que l’esdeveniment hagi permès que “la ciutadania conegui tot el que s’ha fet a la zona històrica” i va avançar que la voluntat del comú és la de continuar “revitalitzant la part alta perquè esdevingui un punt neuràlgic”.

El Caldes Festival ha destacat per la seva combinació d’activitats culturals, actuacions en directe, espectacles de dansa, circ, màgia, jocs i acrobàcies. En general, la flamant cita escaldenca va concentrar un públic familiar, tot i que els concerts de nit i els DJ que van amenitzar la zona de restauració també van tenir un públic considerable.

tracking