Turisme

Ordino inaugura la nova ruta Macarulla centrada en les pitavoles

El projecte ja acumula 243.548 visitants des de l'estiu del 2021

Inauguració nova ruta Macarulla Ordino

Inauguració de la nova ruta Macarulla a OrdinoFernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Ordino ha inaugurat la nova ruta Macarulla que porta per nom 'Piero i la Reina Pitavola', i que té com a protagonistes les pitavoles, on els infants podran descobrir la funció de les papallones a l'ecosistema.  

El recorregut és circular, té una longitud de dos quilòmetres, 100 metres de desnivell acumulat i es pot fer en, aproximadament, una hora i mitja. El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, ha apuntat que " com tots els itineraris englobats dins d'aquesta iniciativa, és una ruta adreçada al turisme familiar, amb infants de 4 a 12 anys, que busca fer-los gaudir de la natura". Per la seva banda, la cònsol d'Ordino, Maria del Mar Coma, ha detallat que aquest itinerari, emplaçat al camí del Coll dels Collets, "està a tocar del camí ral i molt pròxim al centre d'Ordino i als seus atractius turístics i culturals". 

Les rutes 'Macarulla, Petits senders màgics' ja acumulen 243.548 visitants des de l'estiu del 2021. Aquest any, més de 55.000 persones han gaudit dels diferents itineraris existents. A banda, prop d'un miler de famílies s'han descarregat el diploma que acredita haver realitzat tots els itineraris.

La cònsol d'Ordino, Maria del Mar Coma, i el ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, a la inauguració de la nova ruta Macarulla

La cònsol d'Ordino, Maria del Mar Coma, i el ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, a la inauguració de la nova ruta MacarullaFernando Galindo

tracking