Andorra la Vella

El comú destina 134.120 euros per eliminar els reductors de velocitat de l'Avinguda d'Enclar

Un pas de vianants de l'avinguda Enclar

Un pas de vianants de l'avinguda EnclarComú ALV

Publicat per
Andorra la Vella 

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Andorra la Vella ha adjudicat per un import de 134.120 euros, a l'empresa Construccions Neu, SLU, els treballs per reordenar els passos de vianants a l'avinguda d'Enclar, segons publica el BOPA aquest matí. Es tracta d'una actuació que respon a una promesa electoral de la majoria, que es van comprometre a fer actuar en aquesta avinguda, especialment en relació amb els reductors de velocitat. 

Entre les intervencions més destacades d'aquest projecte hi ha la creació d'un nou pas de vianants al començament de l'avinguda d'Enclar, tot just al darrere de la Repsol,  a l'altura de la rotonda de la Margineda, que funcionarà amb un semàfor a la demanda. A més s'eliminaran de manera definitiva quatre reductors, dos dels quals a la recta de l'avinguda d'Enclar entre la rotonda de la Margineda i la de la Becier i altres dos entre el carrer de les Escoles i la caserna dels bombers.

A més d'aquestes novetats més destacades la reforma afecta el pas situat al semàfor de la cruïlla del carrer de les Escoles, tot just al davant de la parada d'autobús, on s'elimina l'elevació i es modifiquen les voravies per facilitar l'accés dels vianants. Es farà la mateixa actuació al pas de vianants que està situat just arribant a la rotonda de l'espai Columba.

Els altres cinc passos restants es mantenen al mateix lloc, però s'allarguen les rampes, de tal manera que siguin el doble de les actuals, la qual cosa facilita que es pugui reduir el pendent. Segons el comunicat de premsa del Comú d'Andorra la Vella, s'estima que les obres finalitzin en un període de sis setmanes.

tracking