Acte benèfic

Ordino organitza una subhasta per ajudar a finançar una quadre de la verge de la parròquia

Totes les obres s’exposaran a partir de dijous 10 d’octubre a l’edifici sociocultural L’Estudi

El cartell de la subhasta

El cartell de la subhastaComú d'Ordino

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Uns quaranta artistes participen en la subhasta benèfica d’obres d’art amb la imatge de la verge que sota el nom “Ai, la verge” ha organitzat La Capsa, espais de creació, per contribuir a finançar un quadre de la verge d’Ordino fet per un dels participants de l’Art Camp de l’any passat i que passarà a ser patrimoni de la parròquia.

Alumnes de La Capsa i d’altres escoles d’art del país han pres part en la iniciativa creant la seva pròpia obra amb la imatge de la verge. Artistes professionals com Cecilia Santañes, Naira Galdós, Martín Blanco, Alfons Valdés i Gemma Pieras, entre altres, també hi participen.

Totes les obres s’exposaran a partir de dijous 10 d’octubre a l’edifici sociocultural L’Estudi, coincidint amb la subhasta benèfica i còctel a partir de les 20 h. Els artistes fixaran el preu de sortida de les seves obres i els assistents podran optar a adquirir-les. Les dites aniran augmentant de 10 en 10 euros.

Les obres quedaran exposades fins al dia 5 de novembre i durant aquest temps, les que no hagin tingut sortida la nit de la subhasta, podran ser adquirides prèvia presentació d’una oferta, que no podrà ser inferior al preu de sortida, en sobre tancat. Caldrà especificar el nom de l’obra i el preu que es vol pagar i dipositar-ho en una urna que s’habilitarà a l’edifici sociocultural. Quan acabi el període d’exposició, s’obriran tots els sobres i les obres s’adjudicaran a l’oferta més alta.

tracking