Sant Julià de Lòria

Cairat carrega contra Majoral per la compra de l'edifici de Catsa

La decisió impedirà el desenvolupament d'un projecte immobiliari 

L'edifici CatsaArxiu

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El cònsol major de Sant Julià, Cerni Cairat, ha titllat "d'immoral i reprovable" que el conseller de la minoria Josep Majoral estigués col·laborant amb els promotors del projecte d'habitatge a l'edifici Catsa pocs mesos després d'anunciar, en campanya electoral, que el comú treballaria amb el Govern per donar un ús públic a l'immoble. "Sobretot penso en Catsa perquè en els darrers mesos el senyor Majoral, fruit de la seva activitat professional ha estat treballant com a assessor en un projecte immobiliari d'inversió estrangera a l'antiga fàbrica de tabac Catsa" ha apuntat Cairat, tot afegint que "nosaltres, com a comú, n'hem tingut constància relativa des del moment que el senyor Majoral ha entrat documentació i ha demanat informació al tomb dels paràmetres de l'edifici." Els documents que Majoral va signar en el seu nom van ser sol·licituds d'alineacions i rasants, segons va detallar el cònsol. 

Majoral li ha respost que no ha signat cap paper, i que en qualsevol cas aquesta proposta de participació es limitava a construir la instal·lació energètica de l'immoble. "No represento la propietat ni els interessos de ningú. L'únic que represento són els meus interessos. I els meus interessos són treballar per guanyar-me la vida amb els projectes que porto al meu despatx. La pel·lícula acaba aquí." ha afirmat Majoral. 

La sessió de comú ha aprovat aquest matí que l'edifici de Catsa i el conjunt de la Fàbrica Reig passin a formar part del catàleg de patrimoni comunal. La decisió posa pals a les rodes al desenvolupament d'un projecte d'habitatge residencial amb inversors estrangers previst a Catsa, ja que obliga a mantenir l'estat actual de les façanes i la volumetria de l'immoble.

tracking