ORDINO

El comú farà més accessibles els passos de vianants

Les primeres obres es preveuen per abans de final d’any

La façana del comú d’Ordino.

La façana del comú d’Ordino.Comú d'Ordino

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Ordino ha obert un concurs públic per millorar i adaptar els passos de vianants de la parròquia. Fonts de la corporació comunal van assegurar ahir que han detectat alguns passos poc adaptats per a les persones amb diversitat funcional, especialment aquelles que es desplacen amb cadira de rodes. La intenció de la corporació és adequar set passos de vianants durant aquest any. Les despeses s’inclourien dins de l’exercici pressupostari del 2024.

Els treballs consistiran a enderrocar el paviment de la vorada i les voravies per tal de poder fer l’adaptació necessària perquè els espais habilitats per travessar la calçada siguin accessibles per a les persones amb cadira de rodes. Aquestes actuacions es desenvoluparan per fases al llarg d’aquest exercici i els posteriors, segons va detallar el comú. Concretament, es milloraran les zones de la carretera de l’Aldosa de la Massana, el carrer de la Costa del Pui, el carrer del Manual Digest, el carrer de la Cultia, dos trams de l’avinguda de la Cortinada, el carrer de les Massanelles i el pont del Vilar de la Cortinada.

Les propostes per optar a la candidatura per executar els treballs hauran de ser presentades abans de les dotze del migdia del dia 15 de novembre mitjançant la plataforma digital de contractació del sector públic, segons indica l’edicte publicat ahir al BOPA.

tracking